team Kiesz Breda

We stellen u graag even voor aan dit topteam dat in Breda klaar staat om u te helpen aan die schone mond en stralend lach!

 

 Regelmatige nascholing en congressen zorgen ervoor dat we up to date blijven. Onze ideeën over benadering van onze patiënten en de behandeling sluiten goed op elkaar aan. We hebben hetzelfde doel voor ogen; het waarborgen van kwaliteit! Door intercolegiale toetsing blijven we onzelf ook constant uitdagen en blijven we als een team onze zorg waarborgen. We zijn met een team van 4 mondhygiënistes werkzaam in de praktijk.

We zijn lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten en de Nederlandse vereniging voor Parodontologie. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten en lid van de ICO-groep.”

foto marleen

Marleen is afgestudeerd in 2009 en is in de praktijk aanwezig op de maandag, dinsdag en donderdag .

Marleen van Sliedregt-Wirken

Ik ben afgestudeerd in 2009 en heb sindsdien veel ervaring opgedaan in verschillende werkvelden. Zo heb ik jaren in het ziekenhuis gewerkt, in een parodontologie praktijk en een algemene praktijk. Al deze ervaringen hebben van mij een allround inzetbare mondhygieniste gemaakt. Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Kiesz Breda en heb het hier ontzettend naar mijn zin. Al mijn ervaringen komen hier goed tot zijn recht en de sfeer in de praktijk past bij mij. Ik ben getrouwd en moeder van 2 lieve kindjes  Ik ga in mijn vrije tijd graag naar het theater of samen uit eten. Ik ben een positief persoon en een dag niet gelachen is…juist ja! Naast de curatieve werkzaamheden als mondhygiëniste vind ik het contact met de mensen erg belangrijk en ik streef ernaar iedereen met een big smile naar huis te laten gaan.

FB_IMG_1547544863750

Ilse is afgestudeerd in 1999 en in de praktijk aanwezig op dinsdag en vrijdag

Ilse Beuker

Naast mijn werk is sporten en reizen voor mij erg belangrijk . Als het even kan combineren we dat dan ook. Dat is de ultieme ontspanning door inspanning voor mij! Mijn vriend is een fanatiek triatleet (Ironman) en sinds 2014 ben ik  ook gestart met triatlon en zijn we in Oosterhout  een eigen vereniging gestart.
Ironmanagers Nederland – www.ironmanagersnl.nl

Naast het sporten en werk in de praktijk ligt mijn interesse ook bij de toenemende vraag van de mens om zelf zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid in stand te houden of te verbeteren. Zo volg ik daarvoor enkele cursussen zoals bv. orthomoleculaire gezondheidsleer.

foto Marlyn

Marlyn is afgestudeerd in 2018 en is in de praktijk aanwezig op de dinsdag avond

Marlyn Scheffers

Ik ben afgestudeerd in 2018.Ik heb mijn stage in het buitenland gevolgd en daar is mijn passie voor de spaanse taal en cultuur aangewakkerd.Ook ben ik nog lang niet uitgestudeerd en ben ik momenteel bezig met verdere nascholing om zo uiteindelijk tandheelkunde te gaan studeren.Ik ben een doorzetter en ook en dat is terug te zien in mijn werk.

foto Ruby

Ruby is afgestudeerd in 2018 en in de praktijk aanwezig op de maandag

Ruby Ijdo

Ik ben afgestudeerd in 2018. Ik heb stage gelopen in verschillende werkvelden en oa. in de Verwijspraktijk voor tandheelkunde in Oosterhout.Daar heb ik veel ervaringen opgedaan met de behandeling van verschillende categorieën patienten. Zowel de preventieve behandelingen, als de curatieve behandelingen heb ik daar veel kunnen doen en hebben me goed voorbereid op het mooie vak van  mondhygiënist.

“Dames met verstand van zaken en nog vriendelijk ook, wat een verademing.”